Vi tilbyder smukke buketter, skønne planter og fantastiske dekorationer

Når du bestiller en buket, dekoration eller en plante hos os kan du altid være sikker på den gode kvalitet samt kreativitet, hvor ingen opgave er for lille eller stor.

En flot buket, dekoration eller plante passer ind i alle hjem og giver modtageren ekstra lang glæde. Hos Borgens Blomsterbinderi findes det hele til enhver lejlighed og der leveres over hele landet, med mulighed for leverance samme dag som du bestiller.

Blomsterdekorationer er en pryd på et hvert bord. Uanset om ønsket er en høj enkel eller en lav tæt blomsterdekoration, findes det hos Borgens Blomsterbinderi. Kombinationsmulighederne er mange lige fra en blomsterbund af lækkert blikfang til årstidens udtryk, der sender tankerne mod skovens finurlige verden. Blomsterdekorationerne kan fremstilles til enhver anledning og leveres over hele landet. Der er mulighed for at levere, samme dag som du bestiller.

Buketterne, plantearrangementerne og dekorationerne kan leveres i hele Vordingborg samt øvrige sydsjælland.

Bestilles de i butikken henvises der til gældende priser som du finder under fanen “Priser”.

Leverings-eksempler:

– Vordingborg By 25,-

– Nyråd, Ørslev, Kastrup, Ndr. Vindinge 35,-

– Stensved, Mern 50,-

– Lundby, Langebæk 70,-

Bestilles der fra udenbys eller udenlands henvises der til Interfloras gældende priser.

Tip:

Modtager du en buket skal vandet være tempereret efter typen af blomst.

Hyacinter, tulipaner, franske anemoner + andre ”bløde/sarte” stilke skal altid i koldt vand. Om natten er det en god ide, at stille buketten et køligt sted og hver dag bør vandet skiftes, således undgås råd og bakterier i vandet, som vil forkorte bukettens levetid. Følger du disse råd vil bukettens holdbarhed optimeres.

Roser, syrener, perikon eller andre hårdføre/træagtige stilke skal altid i varmt vand. Det behøver ikke være kogende, men gerne ramme ca. 60 grader. Det er en god ide at skifte vandet dagligt eller hver anden dag, hver gang med 60 grader varmt vand. Desuden er det en god ide at stille buketten køligt om natten, hvor den alligevel ikke ses. Således forlænges bukettens holdbarhed.

Gerbera, krysantemum, nelliker mm. er de blomster som skal have lunket vand. Her er det ligeledes en god ide at stille buketten køligt og skifte vandet for en længere holdbarhed.

Passer du dine buketter som beskrevet, vil du opnå optimal glæde af din buket.

DSC05543