Handelsbetingelser

Borgens Blomster

Borgens blomster leverer buketter på Sydsjælland, Bogø og Nordfalster (Postnumre: 4735,4750,4760,4771,4772,4773,4793,4840,4850,4863). Der leveres på følgende dage: tirsdag-lørdag, udvalgte søndage samt udvalgte helligdage. Der er mulighed for levering på samme dag som bestilling, såfremt bestillingen er afgivet inden kl. 13:00. Bemærk at bestilling for levering på de udvalgte søndage og helligdage afviger – bestillingen skal være foretaget inden kl. 10:00.

Sorgbinderi

Ved levering til kirker/kapeller skal bestillingen være foretaget senest dagen før højtideligheden, og senest kl. 16:00. Er du kommet for sent til bestilling, skal din bestilling afgives og bekræftes pr. telefon 20 86 79 79, mobile Pay vil da være det mulige betalingsmiddel.

Genkendelighed

Genkendelighed af din buket er vigtig for os – men, med sæsonudsving og risikoen for udsolgte varer – skal vi gøre opmærksom på at den leverede buket kan afvige fra billedet, i forhold til type af blomster. Farve, form og udtryk vil altid være repræsenteret.

Levering

Leveringen foretages af vores lokale chauffører i tidsrummet 08:00-19:00 på hverdage og 08:00-15:00 på lørdage.

Der leveres ikke på søndage og helligdage. Undtaget er MORS DAG hvor leveringen foretages mellem 08:00-18:00.

Specifikke leveringstidsintervaller kan ikke garanteres, men sorgbinderi vil altid være leveret senest 1 time før højtideligheden.

Herudover vil firmaadresser blive prioriteret, således at der leveres indenfor stedets åbningstid – Notér gerne i ”bemærkninger til ordren” firmates lukketid.

Har vi ikke fået tilladelse til at sætte buketten ved modtagers dør, vil denne blive returneret til butikken, såfremt der ingen er hjemme. Herefter skal modtager selv tage kontakt til butikken for at aftale afhentning – modtager vil blive tilsendt en sms, om at vi har været på adressen, derfor er det vigtigt at der i bestillingen påføres modtagers mobilnummer. Har vi ikke fået oplyst et mobilnummer, vil der blive lagt en seddel i postkassen, om at vi har været der – og at der skal tages kontakt til os.

Buketter er skrøbelige – derfor forbeholder vi os retten til at undlade at sætte en bestilling (trods accept) såfremt vejr og vind gør det uforsvarligt.

Det er afsenders eget ansvar at afgive korrekte adresse og datooplysninger – skulle det ske at der er oplyst forkert adresse eller forkert leveringsdato, pålægges der et nyt leveringsgebyr på 49,- som skal betales via Mobile Pay. Kontakt Borgens Blomster via mail – borgensblomster4760@gmail.com eller ring: 20 86 79 79 hvis du ønsker at høre nærmere eller har et konkret ønske for levering.

Ordrebekræftelsen

Ordrebekræftelsen vil du modtage via mail – vær opmærksom på at denne kan placere sig i SPAM-mappen, eller du kan have angivet en forkert mail-adresse. OBS: ordren er ikke gennemført, før du modtager en ordrebekræftelse. Modtager du ikke en ordrebekræftelse, er din ordre ikke betalt og dermed ikke videresendt til vores ordresystem. Ordrebekræftelsen vil du modtage straks! Skulle der opstå problemer – skal du hurtigst muligt kontakte os pr. telefon 20 86 79 79.

Tillægsprodukter

Tillægsprodukter kan I enkelte tilfælde være udsolgt – skulle dette forekomme vil du blive kontaktet – så vi sammen finder en løsning, f.eks. finde et alternativ i samme kvalitet og værdi. Er det ikke muligt at få kontakt til dig, vil vi efter bedste evne finde en erstatning indenfor sammenligneligt sortiment og pris.

Betalingsløsningen

Betalingsløsningen kan nemt og sikkert gennemføres med Mobilepay, VISA, MASTERCARD, Apple Pay samt ViaBill. Faktura kan kun håndteres hvis du kontakter os direkte via mail: borgensblomster4760@gmail.com eller ringer 20 86 79 79. Bemærk at tilsendelse af faktura pålægges et gebyr på 49,- Dkk. Overstiger ordren samlet 1000,- Dkk. tilsendes faktura UB.

Kommunale institutioner faktureres via EAN efter gældende indkøbsaftale, ring direkte til os: 20 86 79 79.

Reklamation

Reklamation af et binderi SKAL hurtigst muligt tilkendegives (indenfor 24 timer) med tydeligt billede (gerne taget både oppe fra og fra siden.) Skulle reklamationen omhandle eksempelvis fejl i leveringen – eller andet, bedes du også kontakte os hurtigst muligt. Kontakten foretages ved at sende os en mail: borgensblomster4760@gmail.com eller ved at ringe til 20 86 79 79 – så vil vi stå klar til at hjælpe dig.

Vi sætter kvalitet og høj service i højsædet – og hører derfor hellere end gerne fra dig – din tilfredshed er vores levebrød.

Fortrydelsesretten

Fortrydelsesretten gælder kun for ubenyttet/varelevering og skal meddeles i god tid inden levering. Borgens Blomster påbegynder bestillinger til samme dag, hver morgen.

Ønsker du at gøre brug af din fortrydelsesret, skal du rette henvendelse samme dag som din bestilling. Bestiller du udenfor butikkens åbningstid, sender du os blot en mail på borgensblomster4760@gmail.com hvor du i emnefeltet noterer ”ANNULERING” samt ”ORDRENR.”.

I forbindelse med fortrydelsesretten følger vi naturligvis reglerne i Forbrugeraftaleloven.

Kontakt os

Kontakt os hvis der skulle være nogle spørgsmål til din bestilling eller igangværende ordre. Vi er altid klar til at hjælpe og lytte. Mail: borgensblomster4760@gmail.com eller ring til: 20 86 79 79.

Telefonen er åben i hele butikkens åbningstid.

Åbningstider

Åbningstider i forretningen er:

Mandag 09.00-17.30

Tirsdag 09:00-17:30

Onsdag 09:00-17:30

Torsdag 09:00-17:30

Fredag 09:00-18:00

Lørdag 09:00-14:00

Søndag Lukket (Undtaget MORS DAG samt 1., 2., 3. og 4. advent)

Helligdag Lukket (Undtaget skærtorsdag, langfredag, påskedag, Store bededag, Kristi Himmelfartsdag og 25. december

Bekræft at du er over 18 år