Om os

Hej med dig

Mit navn er Jessie, og jeg er uddannet florist. I 2015 stiftede jeg Borgens Blomster, fordi jeg gerne vil sælge smukke og personlige buketter, da de skaber glæde mellem os mennesker. Borgens Blomster ligger overfor Gåsetårnet i Vordingborg, og du er meget velkommen til at kigge forbi. 

I 2021 overtog vi købmandsgården fra Niels Holscher, som har bestyret den i mange år. Han er i dag vores chauffør. Niels kender lokalområdet i Vordingborg, men har også god stedsans på både Sydsjælland og Nordfalster.

Da jeg startede butikken, besluttede jeg, at jeg vil forblive en lokal florist, da jeg nægter at gå på kompromis, med de værdier, som repræsenterer vores DNA i forretningen: 

Teamet bag borgens blomster

Jessie Andersen

Florist-Indehaver

Linda Ewald

Florist-Butikansvarlig

Fleksibilitet

Vi kender Vordingborg, men også Sydsjælland og Nordfalster, så er kirkens adresse skrevet forkert, så er der ingen panik, vi skal nok få leveret din buket, til det rette sted. Har du nogle rettelser til din bestilling, eller i det kort/bånd du har bestilt tekst til, kan vi rette det med kort varsel, da vi selv trykker. Vi sørger altid for at imødekomme dine ønsker og behov, så du får den helt perfekte buket.  

Høj kvalitet i blomster

Vi udvælger nøje vores sortiment, så du er sikret et bredt udvalg af smukke blomster, som er særlig velplejet. 

Nærværende

Du vil altid blive mødt af et glad og imødekommende personale. Vi er samlet set 12 ansatte i forretningen, og der vil altid stå en klar til at hjælpe dig, så du får en god oplevelse. Vi elsker at sammensætte den helt rigtige buket for vores kunder, da det skaber glæde hos alle parter. Denne gode og imødekommende service, vil du også mærke, når du ringer ind til os og afgiver din bestilling.  

Lokal charme

I Vordingborg kender vi nærmest alle hinanden, ellers ved vi, hvem hinanden er, det spreder hygge, og gør det nemmere at skræddersy personlige løsninger. Niels vores chauffør, som havde Købmandsgården før vi overtog den, kender hver en krog i byen, og bringer din buket sikkert ud.  

Personlige løsninger

Når man køber buketter, er det ofte et personligt ærinde, og derfor er det også sjældent, at dine ønsker kan passe ned i en boks. Derfor er det vigtigt for os at sammensætte den helt rigtige buket for dig, hvorfor vi altid arbejder målrettet på at imødekomme dine personlige ønsker.  

Bekræft at du er over 18 år